Οι Paguristas πρόσφεραν είδη στο Υπνωτήριο Αστέγων

- Σε μια πράξη ουσιαστικής αλληλεγγύης πέρασαν για ακόμη μία φορά οι Paguristas, μετατρέποντας την καθημερινή περιβαλλοντική δράση σε άμεση στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, η ανοιχτή εθελοντική ομάδα ολοκλήρωσε τη νέα της παρέμβαση για την ενίσχυση των φιλοξενούμενων του Υπνωτηρίου Αστέγων του Δήμου Ιωαννιτών, διαθέτοντας είδη προσωπικής υγιεινής και βασικής φροντίδας για τους 17 ωφελούμενους της δομής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, αποσμητικά σώματος, αφροί ξυρίσματος, ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες, κάλτσες και πετσέτες προσώπου)..
Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας και Τρίτης Ηλικίας Σοφίας Μαρκούλα, στελεχών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου και φιλοξενούμενων της δομής.
Η κ. Μαρκούλα ευχαρίστησε τους Paguristas για τη διαρκή στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου, ενώ οι Paguristas παρουσίασαν συνοπτικά τις δράσεις και τη φιλοσοφία της ομάδας.


