Ο Παναγιώτης Κατσάνος νέος Συμπαραστάτης του Δημότη

on .

KATSANOS PANAGIOTHS SYMPARASTATHS

• Ο Παναγιώτης Κατσάνος, δικηγόρος Ιωαννίνων, είναι ο νέος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ιωαννιτών, που εκλέχθηκε κατά την χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

Ο κ. Κατσάνος έλαβε 26 ψήφους έναντι 4 του συνυποψηφίου του Χρήστου Πάνου, επίσης δικηγόρου, ο οποίος είχε την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη μέχρι τη λήξη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Κατά την μυστική ψηφοφορία καταγράφηκαν επίσης ένα λευκό κι ένα άκυρο. 

Λίγο πριν την ψηφοφορία, ο απερχόμενος συμπαραστάτης Χρήστος Πάνου μιλώντας στο Σώμα έκανε λόγο για έναν θεσμό που έχει πιστέψει πολύ, έχοντας κάνει δυο θητείες. «Είναι ένας θεσμός, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλαπλά και στους πολίτες και στον Δήμο», ανέφερε, μεταξύ άλλων. 

Από την πλευρά του ο κ. Κατσάνος επίσης ανέφερε ότι πιστεύει απόλυτα στον θεσμό, αν και δεν τον γνωρίζει από πρώτο χέρι, αλλά έχει ενημερωθεί για την δομή και το πλαίσιο που τον διέπει, δηλώνοντας ότι έχει όλα τα εχέγγυα και την όρεξη να ασχοληθεί και να προσφέρει από την θέση αυτή προς όφελος των δημοτών, αλλά και του Δήμου.