Το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Τσέτση

on .

TSETSHS XRHSTOS

• Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτισαν το Σάββατο συγγενείς και φίλοι τον γνωστό δημοσιογράφο, ερευνητή και συγγραφέα Χρήστο Τσέτση, για πολλά χρόνια τακτικό συνεργάτη του «Πρωινού Λόγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, έχοντας όμως αφήσει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη για την πόλη, μέσα από το πλούσιο και μοναδικό συγγραφικό του έργο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αρχιμανδρειού και η ταφή έγινε στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων. 

Με θερμά λόγια μίλησαν για τον εκλιπόντα η δημοσιογράφος Αρετή Μαλάμη, αλλά και τα παιδιά του Βούλα και Σταύρος, όπως και η εγγονή του Λαβίνια, η οποία ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη. Όλοι μίλησαν για έναν άνθρωπο που είχε ως κορωνίδα την προσφορά στον συνάνθρωπο, αλλά και για τον καθημερινό αγώνα που έκανε, καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του και μέχρι το τέλος, για συμφιλίωση, να μην υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. 

Στεφάνια στην μνήμη του κατέθεσαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ενώ πολλοί κατέθεσαν χρηματικά ποσά σε ευαγή ιδρύματα και συσσίτια.

Ο Χρήστος Τσέτσης δίδαξε σε όλους πώς να προσφέρουμε στην κοινωνία, χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα. Έτσι πορεύτηκε κι αυτός στο ταξίδι της ζωής του κι έτσι θα τον θυμούνται όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά, όπως όλοι εμείς εδώ στον «Πρωινό Λόγο». Καλό του ταξίδι!..

«Π.Λ.»