Το συνέδριο τεχνολογίας Voxxed Days στα Γιάννενα

on .

VOXXED DAYS

• Στα Γιάννενα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το Voxxed Days, το μεγαλύτερο συνέδριο στον κλάδο της τεχνολογίας και της ανάπτυξης λογισμικού. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 23 Φεβρουαρίου, με χώρο φιλοξενίας το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων “Κάρολος Παπούλιας”. Τίτλος του συνεδρίου Voxxed Days Ioannina. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Voxxed Days είναι μία σειρά από συνέδρια τεχνολογίας και στηρίζεται στη φιλοσοφία του Devoxx το οποίο διεξάγεται σε αρκετές πόλεις σε όλο τον κόσμο, προσελκύοντας χιλιάδες συμμετέχοντες. Όπως σε κάθε Voxxed Days συνέδριο πλήθος ομιλητών, θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις τους. Οι δε συμμετέχοντες του συνεδρίου θα έρθουν σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στην ανάπτυξη λογισμικού, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα για κοινωνική δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων με άλλους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο διοργανωτής των συνεδρίων Devoxx και Voxxed Days στην Ελλάδα Πάτροκλος Παπαπέτρου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το Voxxed Days και σε άλλη πόλη στη χώρα μας ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε κοινό από την υπόλοιπη Ελλάδα να το παρακολουθήσει. Επιλέξαμε την πόλη των Ιωαννίνων καθώς παρουσιάζει μεγάλο τεχνολογικό ενδιαφέρον. Σπουδαίες εταιρείες πληροφορικής εδρεύουν στην πόλη, αλλά και το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ήταν βασικοί λόγοι για την επιλογή μας. Η φιλοσοφία του Voxxed Days Ioannina είναι βασισμένη στην κεντρική ιδέα του συνεδρίου που δεν είναι άλλη από απόκτηση τεχνολογικών γνώσεων και ένα μέρος συνάντησης για δικτύωση».