Τριήμερη καθολική αποχή των δικηγόρων Ιωαννίνων για το φορολογικό Νομοσχέδιο

on .

DIKASTIKO MEGARO

• Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωρούν επαγγελματικοί φορείς που αντιδρούν στο φορολογικό Νομοσχέδιο, καλώντας την Κυβέρνηση να επανεξετάσει τις διατάξεις και να μην προχωρήσει σε οριζόντια μέτρα.

Μάλιστα δεκατρείς επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς  σε κοινή ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για «φοροεπιδρομή στους ελεύθερους επαγγελματίες και αποφάσισαν πανελλαδική αποχή την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «με την εισαγωγή τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος, πλήττουν καίρια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Μάλιστα ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή αποφάσισε προειδοποιητική καθολική αποχή από σήμερα, Δευτέρα έως και μεθαύριο, Τετάρτη. Η απόφαση αφορά και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, που συμμετέχουν ως μέλη σε Επιτροπές.

Στο μεταξύ, κάλεσμα σε σύσκεψη για σήμερα, Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ. στην Ομοσπονδία ΕΒΕ (Αραβαντινού 5Ε) απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων προς τα σωματεία των επαγγελματιών όλων των κλάδων, τους επιστημονικούς συλλόγους του νομού, το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Ιωαννίνων.