«Ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη» χθες στο θεατράκι Σκάλας

on .

palaisitini

• Με μία συναυλία γεμάτη συναισθήματα το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων μαζί με σωματεία και φορείς της πόλης, έδωσαν συνέχεια στις δράσεις αλληλεγγύης στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης χθες το πρωί στο θεατράκι Σκάλας. Μία συναυλία που διακόπηκε πρόωρα λόγω βροχής.

Εκεί, άνθρωποι κάθε ηλικίας ένωσαν τη φωνή τους με τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν «ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη», ένα τραγούδι για τον δίκαιο αγώνα του λαού της, για ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα. Δεκάδες ήταν αυτοί που ύψωσαν τη σημαία της Παλαιστίνης ανάμεσά τους πολλά παιδιά, στέλνοντας μήνυμα πως δεν συμβιβάζονται με την αδικία, την καταπίεση, τη φτώχεια και τον πόλεμο που γεννά ο κόσμος των ιμπεριαλιστών. 

Στη σύντομη διάρκεια της συναυλίας ανέβηκαν στη σκηνή ο Μιχάλης Ποτσίκας με την κιθάρα του και το συγκρότημα του σωματείου Μουσικών με την Καλλιρόη Πετράκη, το Δημήτρη Γεωργούλα και τον Αλεξάνδρο Βασδέκη στη φωνή, τον Ορφέα Τσακτσίρα στο μπουζούκι, το Χάρη Πρέντζα στην κιθάρα και τον Χρήστο Καραβίδα στο κοντραμπάσο.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν αν και λόγω βροχής δεν στάθηκε δυνατό να συμμετάσχουν στο μουσικό πρόγραμμα οι καλλιτέχνες από το συγκρότημα AMRON 15, ο Βασίλης Γκάλγκος και ο Δημήτρης Κώστας.