Έφυγε χθες από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιάννης Κράνος

on .

KRANOS GIANNHS EPIRUSGATE

Σοκ στην τοπική δημοσιογραφική οικογένεια και όχι μόνο, προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Γιάννη Κράνου, ο οποίος έφυγε χθες σε ηλικία 52 ετών. 

Ο Γιάννης Κράνος εργαζόταν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων, ήταν από τους βασικούς δημιουργούς του τοπικού site «epirusgate», ενώ είχε διατελέσει και Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων.

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επήλθε από ανακοπή καρδιάς. 

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων εκφράζει την θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του δημοσιογράφου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν χάνεται τόσο ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος, ένας αγαπητός συνάδελφος… Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ιωαννιτών είμαστε συγκλονισμένοι από το χαμό του.

»Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύντροφό του, στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες βράδυ και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι «ο εκλιπών υπηρέτησε με αφοσίωση τον χώρο της δημοσιογραφίας και η προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης και στην ενίσχυση των νέων στην πολιτική δράση ήταν εξαιρετική. Υπήρξε πάντα άνθρωπος των αγώνων του δημοκρατικού χώρου, πάντα με διάθεση για συνεργασία και συναίνεση. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ο φίλος Γιάννης θα μείνει αξέχαστος για την προσφορά του στη δημοσιογραφία και την πολιτική ζωή της περιοχής μας».