Με 23,6 εκατ. ευρώ το οδικό έργο «Πηγάδια - Γέφυρα Πλάκας»

on .

TEROBO PHGADIA

Προσωρινό ανάδοχο (ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ), για το οδικό τμήμα Πηγάδια - Γέφυρα Πλάκας, συνολικού προϋπολογισμού 23.600.000 ανάδειξε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Με αυτό τον τρόπο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων, το οποίο ο Αλέκος Καχριμάνης έχει χαρακτηρίσει ως το πιο δύσκολο της πολυετούς πορείας του στην αυτοδιοίκηση.

Προσωρινός ανάδοχος (Α και Π ΛΑΜΠΡΗΣ Ο.Ε) αναδείχτηκε από την Ο.Ε. και για το έργο «Κατασκευή κόμβων στην διασταύρωση της επαρχιακής οδού 8 (Λούρος – Πολυστάφυλο) και στο Γοργόμυλο ΠΕ Πρέβεζας», προϋπολογισμού 1.380.000 ευρώ. 

Εκτός αυτών, η Ο.Ε. κατακύρωσε τα αποτελέσματα των διαγωνισμών για τα έργα:  «Βελτίωση βατότητας της οδού προς  Ιτέα – Πέτρα – Δεμάτι», προϋπολογισμού 220.000 €.   Ανάδοχος: ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΤΕ. «Βελτίωση – συντήρηση 4ης επαρχιακής οδού Άρτα – Ροδαυγή – όρια νομού Ιωαννίνων», προϋπολογισμού € 200.000. Ανάδοχος: 0020ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΛΕΚΗΣ. «Αποκατάσταση ερειπωμένης πτέρυγας της Ι.Μ. Παναγίας Ραϊδιώτισσας» Βροσίνας, προϋπολογισμού € 170.000. Ανάδοχος: Ευγένιος Παππάς.