Παραιτήθηκε ο Συντονιστής στους «Ορίζοντες Ηπείρου»

on .

NATSHS

• Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Συντονιστή της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» υπέβαλε στη νέα πρόεδρο Μάγδα Τάτση, καθώς και στα όργανα της παράταξης, ο Μιχάλης Νάτσης.

Σε ανακοίνωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «…Μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν εντός των «Οριζόντων Ηπείρου» είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως έκλεισε οριστικά ο κύκλος της προσφοράς μου στην παράταξη».

Αφού εκφράζει τις ευχαριστίες του προς μέλη, στελέχη, υποψηφίους, αλλά και τον Σπ Ριζόπουλο, σημειώνει ότι η δραστηριοποίησή του τα κοινά και συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Ηπείρου, δεν σταματάει εδώ. «Σκοπός μου είναι να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου, παρακολουθώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς και στα μεγάλα και σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας. Αυτό αποτελεί δέσμευση για όσα πρεσβεύω και υπηρετώ, οι δε αποφάσεις μου θα ληφθούν σε συνάρτηση με τα τεκταινόμενα στην Περιφέρειά μας.

»Τα πρόσωπα, τα γεγονότα και όχι μόνο… θα καθορίσουν τον χρόνο και τον τρόπο κάθε μελλοντικής μου επιλογής», τονίζει ακόμη στην ανακοίνωσή του.