Εκδήλωση από τον «Δίψακο» για το Σακχαρώδη Διαβήτη

on .

DIABHTHS METRHSH

Εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη θα πραγματοποιήσει η Εθελοντική Ομάδα «Δίψακος» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σακχαρώδους Διαβήτου, την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών. 

Θα χαιρετίσουν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και η κ. Αντιγόνη Γιώτη, Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας «Δίψακος». Εισηγήσεις θα κάνουν η Νίκη Παυλάκη, νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», ο Γιάννης Σουπιός, κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, Αντιπρόεδρος Νοσοκομείου - Κ.Υ. Φιλιατών, ο Κωνσταντίνος Παππάς, καρδιολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Β΄ Καρδιολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, ο Στυλιανός Τίγκας, αναπληρωτής καθηγητής Ενδοκρινολογίας - Διευθυντής Ενδοκρινολογικής Κλινικής & Διαβητολογικού Κέντρου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ο Βασίλης Τσιμιχόδημος, καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας» σε μουσική διεύθυνση Νεκτάριου Παπαγεωργίου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.