Ανοίγει η αυλαία αύριο για την εμποροπανήγυρη Κόνιτσας

on .

KONITSA

Μπορεί φέτος να μην πραγματοποιήθηκε το παζάρι της Ζίτσας, όμως οι λάτρεις τους θεσμού αυτού δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Κι αυτό γιατί από αύριο, Τετάρτη ξεκινά η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη της Κόνιτσας, η οποία θα διαρκέσει έως την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου στη θέση «Πλατεία Φριζή» της ακριτικής κωμόπολης. 

Μάλιστα για τη διευκόλυνση των πολιτών που επιθυμούν να επισκεφθούν την εμποροπανήγυρη, θα διατεθούν λεωφορεία για δωρεάν μετακίνηση από Γιάννενα προς Κόνιτσα και αντιστρόφως κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για μια γιορτή που συνδυάζει παράδοση, γεύση, και ψυχαγωγία και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την πλούσια κληρονομιά της περιοχής.

Η εμποροπανήγυρη της Κόνιτσας είναι γνωστή για την ποικιλία των εκθεσιακών προϊόντων που προσφέρει. 

Ωστόσο, δεν είναι μόνο για τους λάτρεις της παράδοσης και των αγορών. Είναι επίσης μια μοναδική ευκαιρία για ψυχαγωγία, καθώς διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της γιορτής. Το λούνα πάρκ με ψυχαγωγικές ατραξιόν, οι μουσικές συναυλίες, και οι παραδοσιακοί χοροί θα τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών.