Αλλοδαπός έκρυβε κοκαΐνη σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Γιάννενα

on .

NARKOTIKA 17 9 2023

• Δεν αφήνουν σε… ησυχία τους επίδοξους διακινητές ναρκωτικών οι αστυνομικοί στην Ήπειρο, καθώς σε καθημερινή βάση προχωρούν σε μπαράζ ελέγχων, αξιοποιώντας κατάλληλα όλες τις πληροφορίες που τίθενται στη διάθεσή τους. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο δεκαήμερο στην Ήπειρο συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη στα Γιάννενα από άνδρες της Δίωξης αλλοδαπός, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26,6 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης και δύο ναρκωτικά χάπια. 

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη ημεδαπός, που εξήλθε από το δωμάτιο του κατηγορούμενου και στην κατοχή του βρέθηκε ναρκωτικό χάπι, ενώ στο σπίτι του πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και 550 ευρώ. 

Ακόμη, για κατοχή κάνναβης κατηγορούνται 3 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, που συνελήφθησαν από Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, αντίστοιχα.