Επιστροφή στα θρανία με δωρεά σχολικών ειδών σε μαθητές της Ζίτσας

on .

Back to School Zitsa

• Για μια ακόμη χρονιά, την τρίτη  συνεχόμενη, η σχολική χρονιά ξεκινά με την Energean να υλοποιεί την πρωτοβουλία της «Επιστροφή Στα θρανία – Back to school», δωρίζοντας δωροεπιταγές για την προμήθεια σχολικών ειδών σε μαθητές και μαθήτριες που στηρίζουν οι κοινωνικές δομές και τα τοπικά Κέντρα Κοινότητας στη Ζίτσα, στην Καβάλα και στην Θάσο. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια πρωτοβουλία από την οποία θα επωφεληθούν περίπου 500 μαθητές και μαθήτριες που υποστηρίζονται από το Κέντρο Κοινότητας στη Ζίτσα και στο νησί της Θάσου, καθώς και από τις κοινωνικές δομές «Πνοή, Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια», «Μέριμνα του Παιδιού Καβάλας», και «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. 

Τα σχολικά είδη θα τα προμηθευθούν οι μαθητές- μαθήτριες από τοπικά βιβλιοπωλεία στις συγκεκριμένες περιοχές. 

Εκ μέρους της Energean, στη Ζίτσα τις δωροεπιταγές παρέδωσε ο κ. Σωτήρης Χιωτάκης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης της Energean για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο στον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Ράδο, ο οποίος και ευχαρίστησε την εταιρεία για αυτήν την πρωτοβουλία, καλώντας τις τοπικές επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε ανάλογες δράσεις.