Εννέα πλήρεις υποτροφίες στον 14ο Διαγωνισμό του ACT (American College of Thessaloniki

on .

ACT

• Για 14η συνεχή χρονιά το ACT (American College of Thessaloniki), μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, διοργανώνει εξετάσεις υποτροφιών για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα. Οι εξετάσεις για τους υποψηφίους από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (ώρα 6 μ.μ.), στη Θεσσαλονίκη, στη Βιβλιοθήκη Bissell του ACT. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 17:00. Το μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα προσφέρει φέτος μέχρι εννέα πλήρεις (100%) υποτροφίες σε ένα από τα παρακάτω προγράμματα που υλοποιούνται στην αγγλική γλώσσα:

-BS in Biological Sciences

-BS in Business Administration

-BS in Computer Science / Business Computing

- BA in English

- BA (Hons) in Political Science & International Relations

- BS in Psychology

- MBA (Master of Business Administration)

- MS in Hospitality and Tourism Management

- MS in Industrial/Organizational Psychology

Προϋπόθεση για να δοθεί μία ολική υποτροφία είναι ο/η υποψήφιος/α να έχει συγκεντρώσει βαθμολογία άνω του 75%. Σημαντικός αριθμός μερικών υποτροφιών επιπέδου 20%-60% θα δοθεί επίσης σε υποψήφιους με υψηλή βαθμολογία.

Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε μία γραπτή εξέταση γνώσεων και ικανοτήτων, πολλαπλής επιλογής, η οποία θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα. Η εξέταση θα είναι στα Ελληνικά και δεν απαιτεί προετοιμασία. Τους όρους και τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στο link www.act.edu/scholarship-competition

Πληροφορίες: 2310 398 398,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν.