Κόμβος - καρμανιόλα στο Προδρόμι Θεσπρωτίας!

on .

PRODROMI KOMBOS KOLONA

Αυτός ο κόμβος βρίσκεται στο Προδρόμι Θεσπρωτίας, στο δρόμο που συνδέει την Παραμυθιά με τη Γλυκή και στοίχισε 700.000 ευρώ, με ανάδοχο την «Οδοκάτ ΑΕ», ύστερα από προκήρυξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ε, καλά θα πείτε... γέμισε κόμβους η Ήπειρος, ένας ακόμη δε χάλασε ο κόσμος. Θα σκοτωθεί κόσμος όμως! Στη μέση του δρόμου (πέριξ του κόμβου - τρείς από Παραμυθιά στη Γλυκή) παραμένει αμετακίνητη μια κολώνα της ΔΕΗ!!!

Την τύλιξαν με μιά «σημαδούρα» και νόμισαν ότι έκαναν το χρέος τους! Πόσο δύσκολο ήταν να μεταφερθεί; Και μη μας πούνε ίσως ότι το «έργο δεν παραλήφθηκε», διότι αυτό καθόλου δεν ενδιαφέρει αφού δόθηκε στην κυκλοφορία, με εγκληματική ασυνειδησία.

Πάντως, εκτός από τους οδηγούς που βρίζουν και τους ντόπιους που απορούν κάνοντας το σταυρό τους, δεν πληροφορηθήκαμε καμιά διαμαρτυρία του Δημάρχου Σουλίου κ. Καραγιάννη, ούτε του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου.

Αλλά, ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης δεν την... πρόσεξε, ούτε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πιτούλης, η Αστυνομία δεν τη βλέπει, ούτε ο Εισαγγελέας Θεσπρωτίας;