«Μπαράζ» συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

on .

SYLLHPSH ASTYNOMIA

• Ανοιχτή «πληγή» παραμένει η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Ήπειρο, με νέους ανθρώπους να πέφτουν στα δίχτυα των εξαρτήσεων, από τις οποίες δύσκολα στη συνέχεια μπορούν να ξεφύγουν.

Αυτό αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά από το μεγάλο αριθμό συλλήψεων που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή μας για ουσίες. Συγκεκριμένα, οκτώ συνολικά άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών σε ισάριθμες περιπτώσεις από διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου κατά την τελευταία εβδομάδα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων. 

Οι συλλήψεις

Ειδικότερα, συνελήφθησαν τρία άτομα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, επειδή κατείχαν κατά περίπτωση κάνναβη και κοκαΐνη. Άλλα δύο άτομα, ένας εκ των οποίων αλλοδαπός, συνελήφθησαν από το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, για κατοχή κάνναβης, ενώ δύο ακόμη συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφάλειας και το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας αντίστοιχα, για κατοχή κάνναβης. Τέλος, μία γυναίκα συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας επίσης για κατοχή κάνναβης. 

Η Αστ/κή Διεύθυνση Ηπείρου σε χθεσινή της ανακοίνωση επισημαίνει ότι στόχος των καθημερινών αυτών δράσεων είναι η αποτροπή της διάδοσης των ναρκωτικών και η συνακόλουθη προστασία του κοινού, ιδιαίτερα δε της νεολαίας, από τις βλαβερές συνέπειες από τη χρήση τους.