Τα νεότερα δεδομένα για την Εμβρυομητρική Ιατρική παρουσιάστηκαν στα Γιάννενα

on .

synedrio

• Με επιτυχία διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής υπό την Προεδρία του Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας - Εμβρυομητρικής Ιατρικής του Πανεπ. Ιωαννίνων Θ. Στέφου, το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριό της στα Γιάννενα.

Στο συνέδριο που αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Εταιρείας, παρουσιάστηκαν όλα τα νεότερα δεδομένα που αφορούν στην Εμβρυομητρική Ιατρική, αποσκοπώντας στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, των Νεογνολόγων - Παιδιάτρων, των Μαιών/Μαιευτών, καθώς και των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που συνεργάζονται για την ομαλή έκβαση της κύησης, του τοκετού και της προ και μεταγεννητικής περιόδου.

Διακεκριμένοι ομιλητές από Αμερική και Ευρώπη (Dubravca Šuica – Belgium, Andrikopoulou Maria - U.S.A., Chervenak Frank - U.S.A., Cosmi Erich – Italy, Kales Stefanos - U.S.A, Kametas Nikolaos - U.K., Mari Giancarlo - U.S.A., Mastrogiannis Dimitrios - U.S.A., Sibai Baha - U.S.A.) αλλά και μεγάλος αριθμός καταξιωμένων Ελλήνων επιστημόνων και πραγματοποίησαν (περισσότερες από 60) πολύ υψηλού επιστημονικού επιπέδου ομιλίες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική απολογιστική ανακοίνωση πραγματοποιήθηκαν 18 συνεδρίες (Στρογγύλες Τράπεζες, Hot Topics, Satellite Symposia, Ελεύθερες Ανακοινώσεις, κτλ) και οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 480 με συμμετέχοντες απ’ όλη τη χώρα.