Ο Παν. Χριστοβασίλης ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

XRISTOBASILHS PANAGIOTHS

• O μικρότερος γιος του Γιώργου Χριστοβασίλη, Παναγιώτης, είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον εκλιπόντα πατέρα του στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και θα ηγηθεί της ομάδας στην επόμενη ημέρα.

Μετά το θάνατο του Γιώργου Χριστοβασίλη ο ΠΑΣ Γιάννινα μπαίνει αναγκαστικά σε μια νέα εποχή και πλέον θα πρέπει να ανατεθούν αρμοδιότητες στους δύο νέους μεγαλομετόχους, Παναγιώτη και Γιάννη. Ο εκλιπών είχε  φροντίσει για την ομαλή μετάβαση της ομάδας στην επόμενη ημέρα καθώς είχε μεταβιβάσει τις μετοχές του στους γιους του. Έτσι νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ενώ για το προσεχές Σάββατο 3 Ιουνίου συγκλήθηκε έκταση Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με κυρίαρχο θέμα τον διορισμό νέων μελών στο ΔΣ.

Υπενθυμίζεται ότι στη θέση του αντιπροέδρου βρίσκεται ο Χρήστος Κώστας και μέλη μέχρι στιγμής είναι οι Γιώργος Ιωάννου και Κωνσταντίνος Μπέλλος, ενώ τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο ΔΣ εκπροσωπεί ο πρόεδρος του, Γιώργος Οικονόμου. 

Η συνέντευξη Τύπου

Μέσα στα άμεσα πλάνα των αδερφών Χριστοβασίλη είναι έρθουν στα Γιάννινα και να δοθεί μια συνέντευξη Τύπου ώστε να δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις τους για την επόμενη ημέρα και το πώς σκέφτονται να «τρέξουν» την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Το πότε θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου δεν έχει ακόμα οριστεί και πιθανότατα θα είναι μετά το 40μερο μνημόσυνο του Γιώργου Χριστοβασίλη, το οποίο ορίστηκε για το Σάββατο 17 Ιουνίου στη Γλυφάδα.  

Η επιλογή Νιαρχάκου

Η πρώτη επιλογή των αδερφών Χριστοβασίλη ήταν να επιστρέψει στην ομάδα ο Δημήτρης Νιαρχάκος. Ο στενός συνεργάτης του εκλιπόντος είχε μείνει στο πλευρό του για 9,5 χρόνια συνολικά στην ομάδα και επιστρέφει για την τρίτη θητεία στην ομάδα της Ηπείρου, αυτή τη φορά ως ποδοσφαιρικός διευθυντής.

Το οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, δηλαδή ποιος θα αναλάβει ποιον ρόλο και αυτά αναμένεται να ξεκαθαριστούν στη συνέντευξη Τύπου από τους γιους του Χριστοβασίλη. Όλα πάντως δείχνουν και οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η επιστροφή Νιαρχάκου ήταν επιθυμία του εκλιπόντος Γιώργου Χριστοβασίλη και αυτή τη φορά θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο.