Ανήλικοι έκλεψαν δύο φορές το ίδιο κατάστημα στην Άρτα!

on .

XEIROPEDES ANHLIKOS

• Αυξάνουν το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά παραβατικότητας στην Ήπειρο, στα οποία πρωταγωνιστούν ανήλικοι, γεγονός που θα πρέπει να σημάνει το «καμπανάκι» στους αρμόδιους κοινωνικούς φορείς, προκειμένου να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την πρόληψη του φαινομένου.

Τελευταίο περιστατικό αυτό που συνέβη στη γειτονική Άρτα όπου από άνδρες της τοπικής Ασφάλειας συνελήφθησαν δύο αγόρια σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι δράστες μπήκαν απογευματινές ώρες σε κατάστημα γενικού εμπορίου σε περιοχή της Άρτας, από όπου αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα. 

Μάλιστα, από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ακόμα ότι οι δύο ανήλικοι είχαν αφαιρέσει και πάλι προϊόντα από το ίδιο κατάστημα πριν μία εβδομάδα! Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης κατηγορούμενοι είναι και οι γονείς των δύο παιδιών για παραμέληση της εποπτείας τους. 

 Έκλεψε σούπερ μάρκετ

Ένα παρόμοιο περιστατικό, με πρωταγωνίστρια όμως αυτή τη φορά μία ενήλικη γυναίκα, έλαβε χώρα στην Πρέβεζα. Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας επειδή νωρίτερα είχε αφαιρέσει διάφορα προϊόντα από σούπερ μάρκετ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της επιχείρησης. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. 

 Χρωστούσε ποινή

Σε άλλα νέα, τέλος, από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Πωγωνίου σε συνεργασία με το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς συνελήφθη ένας αλλοδαπός, επειδή, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του έγινε, εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για υπεξαίρεση.