Ο «Π.Λ.» κέρδισε τη… μάχη της εκλογικής ενημέρωσης!

on .

 

EFHMERIDES PL DEYTERAS

• Την παράδοση δεκαετιών που τον θέλει να δημοσιεύει πρώτος απ’ όλες τις τοπικές εφημερίδες -όχι μόνο των Ιωαννίνων, αλλά ολόκληρης της Ηπείρου- τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων τήρησε ξανά την Κυριακή που μας πέρασε ο «Πρωινός Λόγος».

Σύσσωμο το δυναμικό του (δημοσιογράφοι, σελιδοποιοί, τεχνικοί, διανομείς) ρίχτηκε στη μάχη της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών για το επιστέγασμα των εθνικών εκλογών τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο και την κέρδισε! Παραμένοντας στις… επάλξεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, καταφέραμε να εκδώσουμε χθες ένα φύλλο με πλήρη αποτελέσματα όσον αφορά στα ποσοστά των κομμάτων αλλά και στη σταυροδοσία των υποψήφιων βουλευτών, με παρασκήνιο και σχόλια επί των εκλογικών εξελίξεων, καθώς και με την υπόλοιπη επικαιρότητα του διημέρου. 

Και οι Γιαννιώτες μας επιβράβευσαν με τον πιο απλό τρόπο. Διαβάζοντας την εφημερίδα, την οποία από πολύ νωρίς το πρωί αναζήτησαν κατά δεκάδες στα περίπτερα της πόλης. Μάλιστα, η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη, που χρειάστηκε να τα εφοδιάσουμε αρκετές φορές ακόμα μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να μη μείνει κανένας αναγνώστης μας με το παράπονο…

Αυτό θα κάνουμε και στο σημερινό φύλλο του «Π.Λ.», το οποίο κυκλοφορεί με ένα έξτρα τετρασέλιδο ένθετο που περιλαμβάνει, συν τοις άλλοις, τα οριστικά αποτελέσματα στη σταυροδοσία των υποψηφίων των μεγάλων κομμάτων ανά Δήμο της Π.Ε. Ιωαννίνων. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, συνεχίζουμε δυναμικά!..