Επίσκεψη δημάρχου Ιωαννίνων σε δυο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

on .

episkepsi dimarxou se paidikous okpapa

• Δυο Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» (τον 5ο και 6ο) επισκέφθηκαν χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημ. Παπαγεωργίου μαζί με τον Πρόεδρο του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δημ. Πάνου και την Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής Φωτεινή Θάνου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για την έναρξη της διαδικασίας αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2023-2024, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις εργασίες που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.

Οι εργασίες που έχουν υλοποιηθεί στους Σταθμούς και συνεχίζουν ακόμη, έχουν αναβαθμίσει αρκετά τα κτίρια των Σταθμών, ταυτόχρονα όμως συζητήθηκαν και οι αυξημένες ανάγκες χρηματοδότησης για υλικοτεχνικό εξοπλισμό των Σταθμών και των αύλειων χώρων τους, αλλά και οι ανάγκες σε προσλήψεις προσωπικού έτσι ώστε οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου να λειτουργούν άψογα και να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των δημοτών μας.