Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»

on .

NOSOKOMEIO XATZHKOSTA

• Iατροτεχνολογικό εξοπλισμό θα προμηθευτεί το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» με επιχορήγηση από την 6η ΥΠΕ, στοχεύοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες. Ειδικότερα, εγκρίθηκε η προμήθεια Αναισθησιολογικού Συγκροτήματος, Καρδιολογικού υπερήχου, Μαιευτικού–Γυναικολογικού υπερήχου και πλυντηρίου Ενδοσκοπίων για την περαιτέρω λειτουργική αναβάθμιση των ανωτέρω τμημάτων. 

Σημειώνεται ότι, από τον υφιστάμενο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου διατίθεται ετησίως ποσό που ανέρχεται στο 3% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού για την συνεχή αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του ιδρύματος. Ενδεικτικά μέσα στην τρέχουσα χρονιά παραλήφθηκε Λαπαροσκοπικό Ενδοσκοπικό Σύστημα υπερυψηλής ανάλυσης 4K, και αναμένεται η παραλαβή κεντρικού σταθμού και μόνιτορ για την Καρδιολογική Μονάδα καθώς και νέες πολυθρόνες Αιμοκάθαρσης και κεφαλή Υπερήχου για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση της  6 ΥΠΕ, για την άμεση κατανόηση και ανταπόκριση της στα αιτήματα του ιδρύματος.