«Γραμμής ζωής» για 52χρονο αστυνομικό από τα Γιάννενα

on .

52XRONOS

• Γραμμή ζωής, έχει ενεργοποιηθεί για έναν αστυνομικό από τα Γιάννενα ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Πρόκειται για τον 52χρονο Λάμπρο Παπαδόπουλο ο οποίος υπηρετεί σε Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Ιωαννίνων.

Την Παρασκευή έφυγε από το σπίτι του στα Γιάννενα προς άγνωστη κατεύθυνση. Μαζί του είχε ένα σακίδιο πλάτης, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει βάλει και το υπηρεσιακό του όπλο. Το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι. Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε ο ηλικιωμένος πατέρας του ανησύχησε και απευθύνθηκε στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του. Η έρευνα ξεκίνησε άμεσα ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 52χρονου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Οι έρευνες μέχρι και χθες αργά το απόγευμα είχαν αποβεί άκαρπες.

Ο Λάμπρος Παπαδόπουλος, έχει ύψος 1.73 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε αθλητικές φόρμες και σκουρόχρωμα αθλητικά παπούτσια.