Στη Β’ Εθνική οι Τίγρεις, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα  

on .

TIGREIS

Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου των γυναικών προβιβάστηκαν οι Τίγρεις μετά τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ για την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε μόνο τη νίκη για να ισοβαθμήσουν οι δυο ομάδες και να κριθεί η άνοδος σε αγώνα μπαράζ, ενώ οι Τίγρεις που βολεύονταν και με την ισοπαλία, κέρδισαν με 2-1 και κλείδωσαν την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε στο 21’ όταν η Δασκάλου σούταρε από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 27’ η Παίλα έκανε ένα αδύναμο σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά μπλόκαρε η Νούσια. Στο 40’ οι Τίγρεις είχαν ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν η Ντούκα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Γιώτη. Στην επανάληψη οι Τίγρεις μπήκαν πιο καλά και στο 47’ η Ντούκα έκανε τη σέντρα, η Ράπτη με τη μία το σουτ αλλά μπλόκαρε η Γιώτη. Στο 54’ η ομάδα του Λάζαρου Σέμου άνοιξε το σκορ (1-0) με σουτ της Ράπτη εκτός περιοχής. Στο 59΄η Νούσια πραγματοποίησε επέμβαση σε σουτ της Δασκάλου, κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Στο 62’ η Δασκάλου έκανε το σουτ από πλάγια αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο ΠΑΣ συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και στο 64’ η Παίλα έκανε το σουτ αλλά έδιωξε τη μπάλα η γκολκίπερ των Τίγρεων. Οι γηπεδούχες καθάρισαν την υπόθεση νίκη-άνοδο στη Β’ Εθνική στο 80’ όταν η Γρίβα έκανε το 2-0. Στο 90+2’ η Μπάρκα βγήκε τετ α τετ με την Νούσια, η οποία αποσόβησε και πάλι τον κίνδυνο για την εστία της. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε η Αιμιλία Δασκάλου στο 90+3’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μετά το τελικό σφύριγμα της διαιτητή Κυριαζή, οι παίκτριες και ο πάγκος των Τίγρεων έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την άνοδο στη Β’ Εθνική. Άξια συγχαρητηρίων είναι και η πορεία της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ που τέρμάτισε στη δεύτερη θέση.

Διαιτησία: Κυριαζή (Τζίμα - Ραβάνογλου).

Τίγρεις: Νούσια, Τζίμα, Αγγελιδάκη, Τόλη, Νταλάκα (85’ Ντόβα), Μπόλωση (60’ Ντακούμη), Ράπτη, Σκούρου, Ντούκα (70’ Καραγεώργου), Υφαντή, Γρίβα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιώτη, Καρλέτσα, Φώτου (78’ Γκλιναβου), Τσαγκογιάννη, Πριγλίγκου, Κώτση, Δασκάλου, Μητρογεώργου (58’ Μπούρη), Μπολιεράκη, Παίλα (76’ Μπάρκα), Ντότη.