Πάνω από 60 επιχειρήσεις στην «Ημέρα Καριέρας 2023»

on .

PANEPISTHMIO IOANNINON 1

• Την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Μαΐου θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Ιδρύματος η «Ημέρα Καριέρας 2023». Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους του σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Σκοπός της «Ημέρας Καριέρας 2023» είναι η υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας και η διασύνδεση των επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών.

Από την άλλη, η εκδήλωση είναι σημαντική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση προκειμένου να γνωρίσει τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους, όπως και υποψήφιους διδάκτορες και κατόχους διδακτορικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να διερευνήσει δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους και παράλληλα να πραγματοποιήσει προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

*Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://bit.ly/41CPW3v. Περισσότερες πληροφορίες στη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, τηλ.: 26510 07278, 2651009046 ή 2651008454 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή sτη διεύθυνση: https://careerdays.dasta.uoi.gr/.