«Ημέρα Καριέρας 2023» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

on .

PANEPISTHMIO IOANNINON

Η «Ημέρα Καριέρας 2023» θα λάβει χώρα 3 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Ιδρύματος. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επιδιώκει να φέρει τους φοιτητές και αποφοίτους του σε επαφή με τον επιχειρηματικό και επιχειρησιακό κόσμο.

Σκοπός της «Ημέρας Καριέρας 2023» είναι η υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας και η διασύνδεση των επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών.

Η εκδήλωση είναι σημαντική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση προκειμένου να γνωρίσει τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους, όπως και υποψήφιους διδάκτορες και κατόχους διδακτορικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να διερευνήσει δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους και παράλληλα να πραγματοποιήσει προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. 

*Πληροφορίες συμμετοχής: https://careerdays.dasta.uoi.gr/. Εγγραφή επιχειρήσεων: εταιρική αίτηση συμμετοχής έως 21/4/2023 στη φόρμα που υπάρχει στο link: https://forms.gle/iqnFbYfBTjvd8eYw9. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων/φορέων στην «Ημέρα Καριέρας 2023» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι χωρίς κόστος συμμετοχής.  Περισσότερες πληροφορίες στη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, στα τηλ.: 26510 07278, 2651009046 ή 2651008454 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..