Αναρτήθηκαν το Β’ και Γ’ κεφάλαιο της Μελέτης για Δροσιά – Πεντέλη - Ζευγάρια - Τσιφλικόπουλο

on .

POLEODOMIKO SXEDIO

• Από το Δήμο Ιωαννιτών  ανακοινώνεται ότι έγινε η ανάρτηση του  Β΄ Κεφαλαίου (Υψομετρικές μελέτες οδών) και του Γ΄ Κεφ. (Πίνακες και Διαγράμματα πράξης εφαρμογής) της  μελέτης πράξης εφαρμογής (πολεοδομικής ενότητας ΧΧΙΙΙ) της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων του Δήμου Ιωαννιτών στις περιοχές «ΔΡΟΣΙΑ- ΠΕΝΤΕΛΗ- ΖΕΥΓΑΡΙΑ- ΤΣΙΦΛΙΚΟΠΟΥΛΟ».

Η διάρκεια της ανάρτησης έχει οριστεί μέχρι τις 24 Μαρτίου. 

Για πληροφορίες – διευκρινίσεις  σχετικά με τα αναρτηθέντα στοιχεία του Β΄ Κεφαλαίου  και του Γ΄ Κεφαλαίου  της μελέτης, οι πολίτες δύνανται να επικοινωνούν με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας του Δήμου Ιωαννιτών κ.κ. Θεόδωρο Μπαμπασίκα, Τοπογράφο μηχανικό (τηλ. 26513 61803 – 26510 94218), Κίτση Βασίλειο Πολιτικό μηχανικό (τηλ. 26513 61802 – 26510 94218) και Χαρίκλεια Αντώνη - Βλάχου Αρχιτέκτονα Μηχανικό (Τηλ. 26513 61804),  τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. 

Σε  περίπτωση  που οι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της ανάρτησης από την ιστοσελίδα του Δήμου, μπορούν να εξυπηρετούνται στα γραφεία της υπηρεσίας (Κεντρική Πλατεία Κοινότητας Κατσικάς), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. Συστήνεται η ενημέρωση να γίνεται με συνδρομή μηχανικού. 

Σε περίπτωση αντιρρήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας (Κεντρική πλατεία Κατσικάς-1ος όροφος), έως και  την Παρασκευή   24  Μαρτίου 2023.