Χρήσιμο εργαλείο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

on .

PROGRAMMA EPIXEIRHMATIKOTHTAS AIBATIDHS 19 2 23

• Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακών Δεξιοτήτων παρουσιάστηκε στους πολίτες των Ιωαννίνων από τη Coral Gas και τη Wise Greece. 

To πρόγραμμα παρουσίασε λεπτομερώς στους παρισταμένους η Ιδρύτρια της Wise Greece  Μελίνα Ταπραντζή που τόνισε πως θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες και θα κλείσει με γιορτή τον Ιούνιο στα Γιάννενα. Στάθηκε στους στόχους της βιωσιμότητας, στην επιχειρηματική ενδυνάμωση και πώς το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τοποθετείται χρονικά στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Υπογράμμισε πώς αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες και ανέλυσε τις θεματικές ενότητες. 

Οι χαιρετισμοί

Χαιρετισμό στην εκδήλωση παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος απηύθυνε ο Εμπορικός Διευθυντής της Coral Gas Eλ. Ιατρόπουλος. Κατά τον χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Δία Βίου Μάθησης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ιωαννιτών Γιάννης Αϊβατίδης τόνισε πως ο Δήμος θα είναι αρωγός σε δράσεις επιχειρηματικότητας, σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και δράσεις ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας. Επίκαιρη χαρακτήρισε την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου και τόνισε ότι είναι ευκαιρία οι πολίτες και οι μικρές επιχειρήσεις να εκπαιδευτούν, ενώ συμπλήρωσε πως το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός σε τέτοιες δράσεις.