Συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για τους σεισμοπαθείς

on .

IATROFARMAKEYTIKO YLIKO

• Τη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού προκειμένου να αποσταλεί στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας έχει αναλάβει ο Δήμος Ιωαννιτών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, απευθύνοντας κάλεσμα προς πολίτες φορείς, επιχειρήσεις και συλλόγους που μπορούν να βοηθήσουν.

Είδη προς συγκέντρωση: Παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί, μάσκες, αντισηπτικά, γάντια, είδη ατομικής υγιεινής.

Η παράδοση των συγκεντρωθέντων ειδών μπορεί να γίνει σήμερα, Παρασκευή, τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου από ώρα 9 π.μ. έως 2 μ.μ., στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών (Αβέρωφ 6).

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2651361393, 2651361379.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστίνα Κωτσαντή καλεί όλους τους δημότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

«Το μέγεθος της καταστροφής είναι τεράστιο. Χιλιάδες οι νεκροί και τραυματίες. Η καταστροφή και ο θάνατος πονάει όλους μας, ανεξαρτήτως φυλής και θρησκείας, όμως και η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη υπερβαίνουν διαφορές και σύνορα…», τονίζει σε δήλωσή της.