Δεκατρία μέλη του ΚΕΘΕΑ κέρδισαν πίσω τη ζωή τους

on .

KETHEA EKDHLOSH 3 2 23

• Τη ζωής τους πίσω ξανακέρδισαν και επέστρεψαν ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία δεκατρία μέλη της Κοινωνικής Επανένταξης του Προγράμματος του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. Η τελετή Ολοκληρώσεων με την οποία επισφραγίστηκε η θεραπευτική πορεία των συγκεκριμένων ατόμων έγινε παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και κοινωνικών θεσμών της πόλης και της Ηπείρου ευρύτερα. 

Πιο συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αγνή Νάκου και Οδυσσέας Πότσης, εκπρόσωποι της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», η Αντιδήμαρχος Δήμου Ιωαννιτών Χριστίνα Κωτσαντή, ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, η Τατιάνα Καλογιάννη, επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023», εκπρόσωποι της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», το επίτιμο μέλος του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ Βάσω Παπαδιώτη, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία» Σοφία Μαρκούλα, εκπρόσωποι των Δικαστικών Αρχών και των Κοινωνικών, Επιστημονικών και Εκπαιδευτικών Φορέων.

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, αρχικά τιμήθηκαν οι εθελοντές του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και παρουσιάστηκε ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο από τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας. Τα μέλη που ολοκλήρωσαν ευχαρίστησαν τις οικογένειές τους, τους θεραπευτές τους και την ομάδα τους. Σε ανακοίνωσή του το ΚΕΘΕΑ απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.