Το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής στα Γιάννενα

on .

PAIDIATRIKH AFISA

• Tο 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Παιδιάτρου θα φιλοξενηθεί στα Γιάννενα το τριήμερο 10 – 12 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από πανεπιστημιακά και νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας. Οι εργασίες του θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου. 

Το συνέδριο διοργανώνουν η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ο Τομέας Υγείας του Παιδιού, Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες σε θέματα παιδιατρικής αιματολογίας, παιδιατρικής λοιμωξιολογίας, νεογνολογίας, παιδιατρικής αλλεργιολογίας, παιδιατρικής νεφρολογίας, εφηβικής ενδοκρινολογίας, παιδικής καρδιολογίας, επείγουσας παιδιατρικής και άλλα. 

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα «Ευεργετών» του ξενοδοχείου «Grand Serai». Στο πλαίσιό της θα τιμηθεί η μνήμη της αείμνηστης Καθηγήτριας Παιδιατρικής, Αντιγόνης Σιαμοπούλου – Μαυρίδου, παρουσία αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου, αγαπημένων της συναδέλφων και φοιτητών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της τελετής θα πραγματοποιηθεί προσκεκλημένη ομιλία, ανοιχτή για το κοινό αναφορικά με τους Κινδύνους του Διαδικτύου, με τίτλο: «Γονείς, παιδί και διαδίκτυο» με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Ειδικό Ερευνητή – Πραγματογνώμων ηλεκτρονικών εγκλημάτων.