Πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ οι «Ορίζοντες Ηπείρου»;

on .

orizontes

• Για μια τιμητική στιγμή τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για τους «Ορίζοντες Ηπείρου» έκανε λόγο ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Ριζόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χθες με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της αντιπροέδρου των «Οριζόντων Ηπείρου», Μάγδας Τάτση, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Θεσπρωτία.

«Το να έχουμε δυνητικά ένα στέλεχός μας εκλεγμένο βουλευτή είναι η μεγαλύτερη καταξίωση για την παράταξή μας. Το γεγονός ότι ένα κόμμα εξουσίας επιλέγει να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό του με ένα στέλεχός μας είναι μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους κακόβουλα αναρωτιούνται με τι ανθρώπινο δυναμικό θα διοικήσουμε την Περιφέρεια Ηπείρου…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ριζόπουλος.

Κλείνοντας, αποσαφήνισε ότι την ίδια στάση θα κρατήσει εφόσον οποιοδήποτε άλλο κόμμα ζητήσει κάτι αντίστοιχο για κάποιο στέλεχος της παράταξής του.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η υποψηφιότητα της κ. Τάτση σημαίνει ότι το σενάριο στήριξης του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπό του για τις περιφερειακές εκλογές έρχεται πιο κοντά, ο κ. Ριζόπουλος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι βασικό μέλημα της παράταξης είναι η προγραμματική σύγκλιση κι όχι η στήριξη.

Από την πλευρά της, η κ. Τάτση έκανε λόγο για μεγάλη τιμή, ευχαριστώντας προσωπικά τόσο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη και τον γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο για την επιλογή της ως υποψήφιας βουλευτή, όσο και τον επικεφαλής τον «Οριζόντων Ηπείρου», Σπύρο Ριζόπουλο για τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό της.