Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα

on .

KARNABALI PREBEZAS ONEIRAMA

• Εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα η οποία έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Τα θεατρικά έδεσαν με τα μουσικά σχήματα και το θερμόμετρο της Αποκριάς στην καρδιά του χειμώνα ανέβασαν οι Onirama, οι οποίοι μάγεψαν με τις ερμηνείες τους ξεσηκώνοντας το κοινό με ένα υπέροχο πρόγραμμα.

Όσο για τα χορευτικά σχήματα από ΑΓΣ Κλεοπάτρα, Pa Bailar, ΑΓΣ Καλλισθένης και "Χωροχώρος έκφραση», αυτά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και γι' αυτό άλλωστε απέσπασαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει από άκρη σε άκρη όλη την πλατεία Ανδρούτσου.   Οι δε Βασίλισσες του Καρναβαλιού του Κομιτάτου Ιωάννα Νάτσου και  Κατιάνα Καλντουρμίδη έδειξαν να απολαμβάνουν όλο το τελετουργικό ενώ έστειλαν τις ευχές τους για καλό Καρναβάλι. 

Η συνέχεια θα δοθεί με τον "Κόκκινο χορό", που διοργανώνει όλη η πόλη της Πρέβεζας και συγκεκριμένα τα καταστήματα εστίασης το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου,  τα Καρναβαλοδρώμενα την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου και την "Περιήγηση των Καρναβαλιστών" το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου. Την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου το ιστορικό Καρναβάλι των γυναικών Πρέβεζας θα κάνει παρέλαση, το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου θα γίνει η μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει η τελετή λήξης του Καρναβαλιού, με βαρκαρόλα, καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και μουσικά και χορευτικά σχήματα.