Και με τη… βούλα η σύνδεση των Ιωαννίνων με το Ισραήλ!

on .

AEROPLANO AERODROMIO

• Επισημοποιήθηκε χθες η απευθείας αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Ισραήλ, μέσω πτήσεων που θα εκτελεί η Aegean από την πρωτεύουσα της Ηπείρου προς το Τελ Αβίβ και αντίστροφα.

Η ανακοίνωση της Aegean αφορά σε συνολικά τρία νέα απευθείας τακτικά δρομολόγια από τα Γιάννενα, τα Χανιά και την Καλαμάτα προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ και αύξηση των πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας έτσι το δίκτυο των προορισμών της και ενισχύοντας περαιτέρω τη δραστηριότητά της στην αγορά του Ισραήλ. 

 Τους θερινούς μήνες

Τα τρία νέα δρομολόγια θα προστεθούν στο θερινό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο τη φετινή χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα και θα εμφανιστούν στα συστήματα κρατήσεων τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να τονιστεί ότι η εταιρία διασυνδέει το Ισραήλ με τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ κατά τη θερινή περίοδο θα πραγματοποιεί τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις από και προς συνολικά εννέα δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και Κύπρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο, Λάρνακα, Γιάννενα, Χανιά και Καλαμάτα.      

Όσον αφορά στις πτήσεις από και προς Γιάννενα, αυτές έρχονται για να καλύψουν την αυξημένη ροή επισκεπτών από το Ισραήλ προς την περιοχή μας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. 

Δύο την εβδομάδα

Υπενθυμίζεται πως η ανακοίνωση για την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Ισραήλ είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο όταν στελέχη της Aegean είχαν επισκεφθεί τα Γιάννενα και πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τις τοπικές αρχές, οι οποίες και αναμένεται να αναλάβουν την ευθύνη της περαιτέρω προβολής του προορισμού στο Ισραήλ.

Όπως είχε ανακοινωθεί τότε, η Aegean θα εκτελεί δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, από και προς τα Γιάννενα και το Τελ Αβίβ, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της, οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν αρχές Μαΐου και θα εκτελούνται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.