Δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις στα Γιάννενα για το δίκτυο φυσικού αερίου

on .

FYSIKO AERIO

Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) στα Γιάννενα σήμερα, Πέμπτη (από 10 π.μ. έως 2 μ.μ.), με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για τα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου. 

Οι πολίτες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου.

Και το απόγευμα

Μια δεύτερη εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση διοργανώνει σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ.) η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Plaza Coffee – Bar Restaurant του ξενοδοχείου Olympic. 

* * * 

Και στις δυο εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ,  άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.