Ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ στα Γιάννενα για το δίκτυο φυσικού αερίου

on .

AGOGOS FYSIKO AERIO

• Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) στα Γιάννενα την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου (από 10 π.μ. έως 2 μ.μ.), με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για τα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου. 

Οι πολίτες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής», θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ,  άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/).