Τρία αναπηρικά αμαξίδια πρόσφεραν οι πυροσβέστες στην Πρόνοια του Δήμου

on .

AMAKSIDIA DOREA DHMOS 16 1 23

• Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία αλληλεγγύης –παράδειγμα προς μίμηση– ανέλαβε η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού. Ο λόγος για την προσφορά τριών αναπηρικών αμαξιδίων παρέδωσε στις υπηρεσίες πρόνοιας του Δήμου Ιωαννιτών.

«Η Ένωσή μας εδώ και αρκετά χρόνια έχει σταματήσει την κοπή βασιλόπιτας στις υπηρεσίες και τα κλιμάκια της υπηρεσίας μας στην Ήπειρο. Αντί αυτού επιλέγουμε να διαθέσουμε κάποια χρήματα για σημαντικό σκοπό. Έχουμε ορκιστεί να είμαστε δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Αυτό κάνουμε και σήμερα με έναν διαφορετικό τρόπο… Δωρίζοντας στην υπηρεσία του Δήμου τρία αναπηρικά αμαξίδια εκ μέρους όλων των πυροσβεστών της Ηπείρου» ανέφερε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την παράδοση ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Βασίλης Βράστος.

Εκ μέρους του Δήμου ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας που αναπληρώνει τον δήμαρχο ευχαρίστησε το σωματείο. «Με την πράξη αλληλεγγύης δείχνουν ότι είναι δίπλα στους πολίτες και ιδιαίτερα στα άτομα με αναπηρία. Τους ευχαριστούμε. Οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα στους πολίτες που μας έχουν ανάγκη» τόνισε.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος αρμόδια για την κοινωνική πολιτική Χριστίνα Κωτσαντή ευχαρίστησε το σωματείο για την προσφορά και σημείωσε ότι «η Ένωση Πυροσβεστών δίνει ένα μάθημα κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».