Ακόμη και Κινέζοι έρχονται από τα ελληνοαλβανικά σύνορα!

on .

PERIPOLIKO ASTYNOMIKOS

• Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών σχηματίστηκε σε βάρος ενός Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη να προωθεί στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις Κινέζους παράτυπους μετανάστες!

Ο μεταφορέας συνελήφθη στα Γιάννενα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν να επιβαίνουν σε αυτό τέσσερις αλλοδαποί, (κινεζικής υπηκοότητας) οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα. 

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος είχε παραλάβει νωρίτερα τους αλλοδαπούς από σημείο κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, με σκοπό να τους προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας. 

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

Και μια σύλληψη στην Κακαβιά

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη στην Κακαβιά από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, σε συνεργασία με το Α.Τ. Πωγωνίου αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου Ηλείας, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για κλοπή.

Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.