Απολογισμός και ενημέρωση στην Γεν. Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων

on .

EAYNI

• Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες, ξεκίνησαν με την παρουσίαση του διοικητικού απολογισμού από τον πρόεδρο της ΕΑΥΙ, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο που παρουσίασε η Ένωση κατά την διάρκεια της τελευταίας 3τίας, ενώ συνεχίστηκαν με τον οικονομικό απολογισμό από τον ταμία της Ένωσης καθώς και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής. Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος προχώρησε σε ενημέρωση για τις τρέχουσες συνδικαλιστικές εξελίξεις και διεκδικήσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς της Ομοσπονδίας προκειμένου να υλοποιηθεί το πάγιο αίτημα, για την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας. Ενημέρωση, τόσο για το νέο Βαθμολόγιο αλλά και για συνταξιοδοτικά ζητήματα πραγματοποιήθηκε από τον συνδικαλιστή Δημήτρη Καραγιαννόπουλο, ο οποίος διεξοδικά και εμπεριστατωμένα απάντησε σε πληθώρα ερωτημάτων.

   Κατά την διάρκεια της συνέλευσης τιμήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν εν ώρα διατεταγμένης Υπηρεσίας και εξαιτίας μόνιμης βλάβης της υγείας τους τέθηκαν σε κατάσταση Υπηρεσίας Γραφείου.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Υ.Α.-Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτρης Καραγιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Νάκος ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου κ. Θεόδωρος Κολιοπάνος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δούβαλης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής  Ιωαννίνων κ. Βασίλειος Μουσελίμης, ο πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων κ. Σπυρίδων Κίτσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Αστυνομίας Ηπείρου κ. Ιωάννης Παπανδρέου, Διοικητές Υπηρεσιών καθώς και πλήθος αστυνομικών. 

   Μετά το πέρας των εργασιών και τους χαιρετισμούς των επισήμων πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση.