Μαζί με τα λεφτά άρπαξαν και… ποτά δυο κλεφτρόνια στα Γιάννενα

on .

PERIPOLIKO ASTYNOMIA

• «Στοπ» στη δράση δυο διαρρηκτών στα Γιάννενα που έβαζαν στόχο καταστήματα της πόλης έβαλαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με τον εντοπισμό και σύλληψή τους, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία - κατά περίπτωση – για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων ατόμων που είχαν διαπράξει διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο της πόλης των Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 150 ευρώ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι. 

Από την έρευνα που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, όπου προσήχθησαν, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση, ενώ προέκυψε ότι νωρίτερα είχαν διαρρήξει ακόμη μία καφετέρια στην ευρύτερη περιοχή, από όπου είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό 200 ευρώ και φιάλες ποτών, προκαλώντας παράλληλα φθορές στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και χρηματικό ποσό 320 ευρώ περίπου, καθώς και 14 ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων.