Άτομα με αναπηρίες φιλοξένησε ο Δ. Κόνιτσας

on .

AMEA DHMOS KONITSAS

• Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Κόνιτσας πραγματοποιήθηκε από τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ, Σωματείο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες τιμητική εκδήλωση για τους υποστηρικτές του πολυήμερου προγράμματος αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ, που φιλοξενήθηκε από το Δήμο Κόνιτσας από την Τρίτη 03 έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ευάγγελος Σμπράος ευχαρίστησε τον Δήμο για τη στήριξη και τη φιλοξενία και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος για την εξωστρέφεια των ατόμων με αναπηρία μέσω της αλληλεπίδρασής τους με την τοπική κοινωνία. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. 

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Χήρας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος συγχαίρει τον Επιστημονικό Σύνδεσμο ΝΙΚΗ, Σωματείο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες για την πρωτοβουλία που στοχεύει στη στήριξη και φροντίδα των ατόμων με αναπηρίες και  ευχαριστεί το προσωπικό του Δήμου που πρόσφερε τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας, αλλά και στους ντόπιους ιδιώτες για την προσφορά τους στα φιλοξενούμενα άτομα με αναπηρία.