Η Μ. Κιτσανού ολοκλήρωσε τη νοσοκομειακή της καριέρα

on .

KITSANOY MARGARITA2

• Μετά από 37 χρόνια υπηρεσίας η κ. Μαργαρίτα Κιτσανού ολοκλήρωσε τον κύκλο της Νοσοκομειακής της καριέρας και ταυτόχρονα αποχώρησε από την Προεδρία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου, της οποίας ήταν ιδρυτικό μέλος και την υπηρέτησε επί 32 χρόνια. 

Με επιστολή της προς την Ένωση, την Ομοσπονδία, τις Διοικήσεις των νοσοκομείων και τα ΜΜΕ η κ. Κιτσανού, υπογραμμίζει τις προσπάθειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια για να σταθεί όρθιο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε πολύ δύσκολες εποχές, τελευταία και σε συνθήκες covid. «Όλα αυτά τα χρόνια της Ιατρικής, κοινωνικής, πολιτικής προσωπικής μου πορείας έβαλα τα δυνατά μου και προσπάθησα έτσι  ώστε οι συνάδελφοι μου (εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας) να νοιώθουν ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει ο κλάδος μέχρι σήμερα», αναφέρει ακόμη η  απερχόμενη  Πρόεδρος της ΕΙΝΗ, η οποία δηλώνει επίσης ότι δεσμεύεται «να μην  σταματήσω να διεκδικώ ποιοτική και αξιοπρεπή δωρεάν δημόσια υγεία για όλους τους συμπολίτες μας, ειδικότερα για τις πιο ευάλωτες ομάδες εξ αυτών καθώς είναι αυτοί που θα βιώσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα».

Τέλος γνωστοποιεί ότι συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως ιατρός στο ιδιωτικό της ιατρείο και θα αγωνίζεται «και ως ενεργό μέλος του Ιατρικού συλλόγου Ιωαννίνων και από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου στην Περιφέρεια Ιωαννίνων για ότι κατακτήσαμε με αγώνες, να συνεχίζουν να υπάρχουν και να βελτιώνονται».