Επικίνδυνες ελλείψεις στην οδό Νιάρχου...

on .

NIARXOY FANARIA OMIXLH 5 1 23

• Μπορεί η οδός Νιάρχου να αποτελεί ένα σημαντικό έργο για το Λεκανοπέδιο, όμως, την περίοδο που διανύουμε και υπό τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες, η κίνηση κατά μήκος της, ενόσω συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής, διεξάγεται χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας. Όπως επισημαίνουν σε ανάρτησή τους οι «Σκεπτόμενοι Πολίτες», ενώ διανύουμε συνεχείς ημέρες με έντονη ομίχλη μέχρι το μεσημέρι και με μηδενική σχεδόν ορατότητα, ειδικά τις πρωινές ώρες, η φωτοσήμανση κατά μήκος της οδού είναι εκτός λειτουργίας, τα προειδοποιητικά φώτα ανύπαρκτα, ενώ το… καλύτερο είναι πως και τα φωτιστικά του Δήμου βρίσκονται εκτός λειτουργίας!

«Ένας δρόμος με μεγάλη κίνηση στο έλεος της τύχης. Αν έτσι κατασκευάζονται τα έργα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (τρομάρα μας!) και με ευρωπαϊκά μάλιστα κονδύλια, τότε μάλλον εμείς ζούμε σε άλλον πλανήτη», επισημαίνουν με έμφαση οι «Σκεπτόμενοι Πολίτες» και έχουν δίκιο. 

Ας κινητοποιηθούν λοιπόν άμεσα οι αρμόδιοι, ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, πριν σημειωθούν ατυχήματα στη Νιάρχου και κινδυνεύσουν πολίτες.