Τρισάγιο στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών στην Τρυγόνα Τρικάλων

on .

MNHMOSYNO TRIGONA

• Τρισάγιο τελέστηκε χθες στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών στην Τρυγόνα Τρικάλων, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2005 κατά την διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνων κακοποιών, στην περιοχή της Τρυγόνας, δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ οι αστυνομικοί Δημήτρης Κώτσης και Κώστας Βλαχοπάνος και χθες οι συνάδελφοί τους, 17 χρόνια μετά, τίμησαν την μνήμη τους. 

Στην τελετή παρέστησαν συγγενείς των αδικοχαμένων αστυνομικών, αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Μιχαλάκης και Ιωάννης Μποτίνας ο Προϊστάμενος ΔΕΣΕ Τρικάλων  Παπαγεωργίου Αναστάσιος, τους οποίους η ΕΑΥΝΙ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου.

 Εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου παραβρέθηκε ο Α/Υ Μπριασούλης Δημήτριος,  εκ μέρους της Δ.Α Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος, εκ μέρους της Δ.Α. Τρικάλων ο Αστυνομικός Διευθυντής Μήτραινας Δημήτριος και ο Δ/της του Α.Τ. Μετεώρων Α/Υ Λαφαζάνης Ευάγγελος.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων αποτίουν φόρο τιμής στους συναδέλφους τους, οι οποίοι θυσίασαν ότι ιερότερο υπάρχει, την ίδια τους την ζωή, στο βωμό του καθήκοντος και καλούν την Πολιτεία επιτέλους να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό ως οφείλει.