Aρχές Ιανουαρίου η κατάθεση του π. Αντωνίου

on .

KIBOTOS TOY KOSMOY 1

• Στις αρχές Ιανουαρίου θα καταθέσει ενώπιον των Αρχών ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος για τα όσα έχουν καταγγελθεί εις βάρος του.

Μετά την καταγγελία από πρώην τρόφιμο της ΜΚΟ για σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, ο ίδιος κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη ως ύποπτος για ασέλγεια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο πατέρας Αντώνιος θα υποστηρίξει ότι ο τρόφιμος που έκανε την καταγγελία ήταν ένα προβληματικό παιδί που συνεχώς δημιουργούσε θέματα.

Θα προσπαθήσει να ρίξει την ευθύνη στην πλευρά του καταγγέλλοντα, λέγοντας ότι στο καταγγελλόμενο περιστατικό ήταν μπροστά και άλλα άτομα, συνεπώς δεν μπορεί να έχουν γίνει όσα αναφέρει.

«Η πλευρά του πατρός Αντωνίου αναφέρει ότι έχει στην κατοχή της ισχυρά στοιχεία και άλλοθι για την αθωότητά του» συμπλήρωσε ο αστυνομικός συντάκτης, υπογραμμίζοντας ότι ο πατέρας Αντώνιος αναμένεται να δώσει στοιχεία και για την υπόθεση κλοπής στη δομή της «Κιβωτού» στο Βόλο, γεγονός με το οποίο σχετίζεται ο πρώην τρόφιμος.