Εργαζόμενοι της «ΔΩΔΩΝΗΣ» καθάρισαν το Γιαννιώτικο Σαλόνι!

on .

DODONH KATHARISMOS GIANNIOTIKO SALONI

Με τη συμμετοχή 80 εργαζομένων της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ», των παιδιών τους και πολλών εθελοντών την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός του «Γιαννιώτικου Σαλονιού». 

Με σύνθημα «αγαπάμε και προστατεύουμε το περιβάλλον» οι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 80kg απορρίμματα, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για ένα πιο καθαρό φυσικό περιβάλλον. Μετά το πέρας του εθελοντικού καθαρισμού και με πρωτοβουλία της εταιρείας, ακολούθησε μπάρμπεκιου με φαγητό και ποτά για όλους τους συμμετέχοντες.

Η «ΔΩΔΩΝΗ»,  στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, υλοποιεί σταθερά δράσεις ευαισθητοποίησης και προστασίας του περιβάλλοντος οι οποίες στοχεύουν παράλληλα και στην ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού. Η συγκεκριμένη δε δράση αποτελεί την έναρξη ενός κύκλου εθελοντικών δράσεων όπου κάθε υπάλληλος της εταιρείας θα μπορεί να συμμετέχει με στόχο την προσφορά στο περιβάλλον και στην τοπική κοινότητα.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε ότι «μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας η «ΔΩΔΩΝΗ»  αποδεικνύει έμπρακτα πως θέτει σε προτεραιότητα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθητοποίησης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αλλαγή νοοτροπίας των ανθρώπων της κα των δημοτών σχετικά με την ορθότερη διαχείριση και απόρριψη των αποβλήτων. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην υλοποίηση αυτής της εθελοντικής δράσης καθαρισμού».