Επί τάπητος οι νέες εξελίξεις στον τομέα της Αναισθησιολογίας

on .

ANAISTHISIOLOGIA EKDHLOSH

• Στα Γιάννενα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το  χώρο της Αναισθησιολογίας για να συζητήσουν για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της Αναισθησιολογίας και της Περιεγχειρητικής Ιατρικής αλλά και τη σημαντική επίδραση του Αναισθησιολόγου στη βελτίωση της έκβασης των ασθενών. Όλα αυτά στο πλαίσιο επιστημονικής εκδήλωσης με τίτλο «Σύγχρονες Αναισθησιολογικές Προσεγγίσεις: Βελτιώνοντας την Έκβαση», την οποία διοργανώνει η Κλινική Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η εκδήλωση θα γίνει το διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Du Lac» και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι εργασίες του προγράμματος θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου και ώρα 14.00, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης παρουσία αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου με την τιμητική διάκριση του Ομότιμου Καθηγητή Αναισθησιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιου Παπαδόπουλου για το έργο και την προσφορά του. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ζωντανές επιδείξεις από καταρτισμένους επιστήμονες με σενάρια προσομοίωσης σε ειδικές καταστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Ιατρικής Προσομοίωσης που διαθέτει η Κλινική Αναισθησιολογίας και Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας στους χώρους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Πέτρος Τζίμας, αναπληρωτής καθηγητής Αναισθησιολογίας - Διευθυντής Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.