Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Ζαχάρη

on .

the mourning 5333741 960 720

  Το  γοερό κλάμα των παιδιών του, των εγγονών,  των λοιπών συγγενών και κατοίκων της Βάνιστας, αλλά και των γύρω χωριών της Δρόπολης συνόδευσε χθες το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία τον Παντελή Ζαχάρη, πατέρα του προϊστάμενου του Τυπογραφείου του «Πρωινού Λόγου» Σπύρου Ζαχάρη. 

Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βάνιστας παρέστησαν σχεδόν σύσσωμοι οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, που αποτελούσαν την παρέα του αείμνηστου Παντελή,  μέχρι και πριν μια εβδομάδα όταν και του προέκυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός του από τον αδελφό της αείμνηστης συζύγου του, τον ποιητή Μηνά Λέκκα που αναφέρθηκε στις δύσκολες περιόδους της ζωής του που εργάζονταν ως οδηγός, στις ευχές της μάνας του, αλλά και τις παρακαταθήκες της συζύγου του λίγο πριν  αφήσει κι εκείνη την τελευταία της πνοή. 

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστη αντιπροσωπεία του «Πρωινού Λόγου», η διεύθυνση του οποίου στη μνήμη του Παντελή Ζαχάρη κατέθεσε χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό της Βάνιστας.