Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές κλοπές από κυλικείο στα Γιάννενα

on .

 XEIROPEDES SYLLYPSH

Διαδοχικές κλοπές που έγιναν στην ίδια επιχείρηση στα Γιάννενα κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 24 Ιουλίου εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια. 

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος, αφού παραβίασε παράθυρο του κυλικείου του καταστήματος Ε.Φ.Κ.Α., αφαίρεσε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από την ταμειακή μηχανή το συνολικό χρηματικό ποσό των 115 ευρώ. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δύο αλλοδαποί που μόλις είχαν διαρρήξει κατοικία συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 

Σε περιοχή της Άρτας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσία περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς την ώρα που υπερπηδούσαν αυλόπορτα κατοικίας, την οποία είχαν διαρρήξει νωρίτερα και είχαν αφαιρέσει από αυτή διάφορα εργαλεία και συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας. 

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, την προηγούμενη ημέρα οι κατηγορούμενοι είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στην πόλη της Άρτας, από όπου αφαίρεσαν σάκο με ρουχισμό και προσωπικά αντικείμενα. 

Ακόμη, οι συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι στερούνται των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή τους στη χώρα, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Έκρυβε στην νταλίκα του πέντε αλλοδαπούς

Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών καθώς και του 60χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν χθες το πρωί τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος μετέφερε στο χώρο του επικαθήμενου τους πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό. 

Τελευταίο μπάνιο για 81χρονο στην Καστροσυκιά

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την Καστροσυκιά Πρέβεζας ένας 81χρονος. Ο άτυχος ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.