Αφιέρωμα στα Γιάννενα έκανε Ισραηλινή τηλεοπτική εκπομπή

on .

GIANNENA EKPOMPH

• Eικόνες και δημοφιλή σημεία των Ιωαννίνων θα παρουσιάσει η διάσημη εκπομπή του Τελ Αβίβ «Holy Land Uncovered», η οποία, με παρουσιάστρια την Emily Frances, θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό «i24 News English», την ερχόμενη Κυριακή, στις 5 μ.μ. (ώρα Ισραήλ). Παράλληλα, επαναλήψεις της εκπομπής θα μεταδίδονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έως την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον ΕΟΤ του Ισραήλ και τον προϊστάμενό του, Δημήτρη Βασιλειάδη, φιλοξένησε και επιμελήθηκε ένα πρόγραμμα περιήγησης και συνεντεύξεων που αναδεικνύουν την πόλη και τον πολιτισμό της, με στόχο την προσέγγιση της Ισραηλινής τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.

Το «i24 News English», είναι από τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά μέσα του Ισραήλ καθώς το περιεχόμενό του, πέρα από την τοπική γλώσσα, αναπαράγεται στα αγγλικά, γαλλικά και αραβικά. Μάλιστα, είναι το πρώτο μέσο σε τηλεθέαση στο εβραϊκό κοινό της Αμερικής.

Η εκπομπή περιλαμβάνει ξενάγηση στην Καστροπολιτεία και το Iτς Καλέ, επίσκεψη στη Συναγωγή και το Εβραϊκό νεκροταφείο, ενημέρωση για την αργυροτεχνία και επίσκεψη στο Σπήλαιο του Περάματος, αλλά και το Νησί, στο Μοναστήρι των Φιλανθρωπινών και στο Μουσείο του Αλή Πασά. Τέλος, θα προβληθούν οι τοπικές ποικιλίες οίνου, Ντεμπίνα  και Βλάχικο. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στην Ελλάδα μέσω της NOVA και του καναλιού «i24 News».